Tips 3 Titik Ghairah Wanita Selain Payudara & Faraj

Terima kasih kerana masih sudi berkunjung ke blog ini. Blog ini merupakan perkongsian tips dan panduan yang saya bina khas untuk menolong pengunjung blog yang tercari-cari alternatif dalam penyelesaian setiap masalah yang dihadapi.

Saya harap tidak ada yang salah faham dengan tajuk artikel ini serta tidak ada yang akan menyalah guna 3 titik ghairah wanita ini untuk berbuat perkara yang tidak elok yang dilarang disisi agama Islam.

http://malamptama.ashadee.com/go/helps/?tads=109

Perkongsian tips 3 titik ghairah wanita ini untuk membantu bakal pengantin atau suami isteri dalam menempuhi alam perkahwinan yang lebih indah dan bukannya igauan ngeri yang tidak berkesudahan.

Adakah anda sudah benar-benar mengetahui di manakah terletaknya titik-titik yang boleh meningkatkan ghairah nafsu bakal isteri anda?

Adakah anda berpendapat ianya hanya di bahagian payudara dan faraj dia sahaja?

Oh, silap sebenarnya.

Sebenarnya seluruh bahagian tubuh badan seorang wanita mempunyai titik-titik ghairah.

Apabila disentuh, ia bagaikan suis yang boleh menghidupkan kebangkitan syahwat seorang wanita.

Mari saya kongsikan bersama anda di manakan titik-titik ghairah wanita tersebut.

Tips 3 Titik Ghairah Wanita Selain Payudara & Faraj

Titik Ghairah Wanita [1]: RAMBUT

Mahkota bagi wanita ini tidak harus anda lupa untuk membelai dan sentuh. Usap kepala isteri anda dari atas kepala sehingga ke hujung bahagian rambut di bahagian leher dia

Titik Ghairah Wanita [2]: BETIS DAN PEHA

Sentuh dan cium bahagian ini sahaja sudah cukup membuatkan isteri anda bagaikan terbang di awang-awangan

Titik Ghairah Wanita [3]: CUPING TELINGA

Bahagian tubuh badan wanita yang lembut ini sangat sensitif di mana mereka akan merasa sangat terangsang dan nikmat bila mana ia disentuh oleh bibir lelaki

Begitulah beberapa hot spot pada bahagian tubuh seorang wanita yang mampu buatkan mereka amat terangsang secara seksual!

Untuk mengetahui lebih banyak lagi titik-titik ghairah seorang wanita, anda boleh download ebook ini di laman; Indahnya Malam Pertama Pengantin.

Ikhlas,
Encik Khairul
Penulis ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin.

Tips Bagaimana Persediaan Malam Pertama Pengantin

Assalamualaikum serta salam hujung minggu buat anda yang masih kekal setia membaca blog saya ini.

Pada artikel kali ini, saya ingin berkongsi sesuatu yang menarik dan saya amat yakin sekali ianya bakal memberi manfaat buat anda.

Artikel kali ini ditujukan khusus buat pasangan yang bakal mendirikan rumahtangga kelak. Ianya berkaitan malam pertama pengantin anda.

Tips Bagaimana Persediaan Malam Pertama Pengantin

Tips Bagaimana Persediaan Malam Pertama Pengantin

Berikut saya kongsikan tips asas bagaimana persediaan malam pertama pengantin dengan penuh nikmat dan memuaskan. Sama-sama kita ikutinya …

Tips Persediaan Malam Pertama Pengantin 1: Badan bersih dan wangi

Pastikan tubuh badan anda bersih dariapda segala kekotoran. Mandi terlebih dahulu sebelum anda mulakan pelayaran bahtera malam pertama pengantin anda. Ini bagi memastikan badan anda akan berasa segar dan wangi. Pasangan anda akan merasa lebih selasa apabila ingin memulakan seks bersama anda.

Tips Persediaan Malam Pertama Pengantin 2: Belaian manja dan romantik

Mulakan dengan belaian manja dan puji-pujian kepada isteri anda. Ini bagi menghidupkan suasana yang lebih romantis. Kaum wanita lebih mudah terangsang dari segi seksual dalam keadaan yang romantik.

Tips Persediaan Malam Pertama Pengantin 3: Bercumbu-cumbuan

Panjangkan tempoh bercumbu-cumbuan anda. Bercumbuan bersama isteri anda dalam masa yang lebih lama boleh menghanyutkan isteri anda seterusnya mampu meningkatkan lagi pengeluaran cairan di farajnya. Pentingnya faraj isteri untuk benar-benar basah adalah bagi memudahkan hubungan persetubuhan anda kelak.

Tips Persediaan Malam Pertama Pengantin 4: Sentuhan penuh kelembutan

Sentuh payudara isteri anda dengan penuh kelembutan. Jangan mengasari isteri anda buat kali pertama.

Tips Persediaan Malam Pertama Pengantin 5: Sentuh titik ghairah isteri

Tanyakan isteri anda pada bahagian manakah tubuh dia yang membuatkan dia merasa lebih nikmat sewaktu anda sentuhnya. Fokuskan lebih pada bahagian tersebut. Setiap wanita mempunyai titik-titik ghairah yang berlainan dari segi tahap sensitiviti.

Tips Persediaan Malam Pertama Pengantin 6: Puaskan nafsu isteri terlebih dahulu

Puaskan isteri anda terlebih dahulu. Setelah isteri anda puas, baru anda (si suami) boleh meneruskan aksi mendayung sehingga anda terpancut.

Tips Persediaan Malam Pertama Pengantin 7: Ucapkan kata-kata romantis

Jangan lupa mengucapkan kata-kata romantis seperti ‘I love you ayang’ ketika anda berdua asyik dan sedang hanyut di buai nikmat malam pertama pengantin. Ini dapat memudahkan lagi isteri anda mencapai orgasma.

Untuk lebih banyak lagi tips-tips persediaan malam pertama pengantin, anda boleh layari website; Rahsia Malam Pertama Pengantin. 

Punca Kegagalan Malam Pertama

Hai dan Salam Sejahtera buat anda. Bagaimana dengan persiapan anda menjelang hari perkahwinan anda?

Oops, adakah saya tersilap. Anda lama lagi nak berkahwin ke? Ataupun anda memang dah lama berkahwin.

Tidak mengapa. Walaupun artikel ini khususnya ditujukan buat para bakal pengantin, kepada yang lama lagi nak kahwin tu, anda boleh jadikannya sebagai perkongsian ilmu bermanfaat yang boleh anda gunakan kelak.

Saya ingin berkongsi bersama anda berkenaan dengan apakah beberapa punca yang boleh menyebabkan kegagalan anda sewaktu di malam pertama pengantin anda.

Kegagalan ketika malam pertama pengantin boleh kita definisikan sebagai kegagalan anda sebagai suami memuaskan isteri anda sewaktu di ranjang.

Punca pertama ialah tidak mengetahui apakah persediaan-persediaan penting yang patut dilakukan sebelum menjelang malam pertama pengantin.

Selain daripada persediaan, mungkin juga mereka ini (bakal pengantin) telah melakukan kesilapan seperti makan terlalu banyak.

Punca kedua ialah tidak mengetahui posisi seks yang paling ideal untuk malam pertama pengantin.

Jika posisi seks yang silap anda lakukan, ini akan boleh mendatang kesan buruk terhadap isteri anda.

Kesan yang dimaksudkan ialah kesakitan yang teramat sangat dialami oleh isteri anda ketika hubungan persetubuhan.

Seterusnya ialah masalah ejakulasi pra-matang. Hal ini akan dialami oleh para suami. Kaum lelaki memang biasa dengan permasalahan ini.

Mereka tidak mampu dan tidak mengetahui apakah teknik-teknik betul untuk mengawal dan menahan pancutan air mani.

Ejakulasi pra-matang adalah masalah lelaki yang pancut awal sebelum mampu memuaskan isteri.

Bagaimana pula dengan teknik betul merangsang isteri anda? Ya, ini juga menjadi punca mengapa para isteri di luar sana yang sangat mendambakan orgasma.

Suami gagal untuk merangsang isteri dengan cara yang betul dan tidak mengetahui di manakah terletaknya kedudukan sebenar G-spot dan titik-titik ghairah isteri anda yang lain.

Usah risau, kini anda tidak perlu lagi runsing memikirkan masalah yang telah dinyatakan di atas.

Terdapatnya panduan yang bakal mendedahkan kepada anda khusus kepada mereka yang bakal mendirikan rumahtangga kelak.

Panduan lengkap tersebut boleh anda dapati di; Website Malam Pertama Pengantin.

Dilema Persediaan Malam Pertama Pengantin

Salam Sejahtera……..  Apa khabar anda hari ni?

Saya harapkan anda dalam keadaan sihat sejahtera disamping insan tersayang.
 
Saya ingin kongsikan bagaimana anda boleh  menangani beberapa dilema yang anda hadapi sebelum melalui detik  manis malam pertama pengantin bersama insan tercinta anda.
 

Anda bakal didedahkan dengan panduan-panduan serta pelbagai teknik dan tips untuk anda amalkan sebelum, ketika dan selepas malam pertama pengantin anda.

Panduan yang dimaksudkan ialah …..

==>Panduan Indahnya Malam Pertama Pengantin

Panduan yang terkandung dalam ebook ini mampu memberi anda jalan untuk mencapai kepuasan bersama.

Bukan anda sorang je yang puas di malam pertama pengantin anda nanti. Pasangan anda juga akan turut mampu mengecapi kepuasan sejati.

Terdapat pelbagai kelebihan-kelebihan serta manfaat yang bakal anda perolehi hasil membaca ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin ini.

Jika anda ingin terus melihat apakah isi kandungannya, anda boleh terus layari website ini: Panduan Bahagia Malam Pertama Pengantin.

Malam Pertama nak takut apa, jaminan wang dikembalikan!

Salam Sejahtera,

Bagaimana hari ini?

Sihat?

Dah makan ke?

Di sini saya ingin maklumkan bahawa, jaminan pulangan wang dikembalikan akan diberikan kepada anda jika tidak berpuas hati dengen pembelian ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin.

Tanpa banyak soal!

Perkara ini memang telah dijanjikan oleh penulis ebook tersebut.

Kalau anda nak mintak saya claim kan pun boleh jika anda tak puas hati dengan isi kandungan ebook tu.

Akan tetapi saya amat yakin sangat-sangat anda akan berpuas hati dengan pelaburan anda ke atas ebook tersebut.

Ianya amat mudah difahami, susunan isi-isi yang teratur serta teknik dan panduan di dalamnya terbukti berkesan mampu memberi orgasma kepada isteri tercinta anda kelak.

Jika anda telah yakin dengan keberkesanan ebook ini dan faedahnya yang mampu memberi kebahagiaan buat anda dan pasangan anda, klik link di bawah untuk dapatkan ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin …

==> Download ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin.

Semoga kebahagiaan di malam pertama pengantin anda dapat dikecapi dengan bantuan panduan dalam ebook ini.